Integration til November First (BETA)

Introduktion

Med en integration til November First får du mulighed for at udbetale løn til udenlandske bankkonti på få minutter. Vi garanterer både bedre valutakurs og lavere gebyr end bankernes listepriser. Med andre ord; her sparer du tid og penge.

At oprette en integration mellem Gratisal og November First er utrolig nemt og tager kun 5 minutter. Til oprettelsen skal du bruge to ting fra November First; et November First Execution Key og et App ID.

Trin 1: Opret adgangsoplysninger til integrationen

For at vi kan oprette integrationen, skal Gratisal bruge en kode så forbindelsen kan oprettes. Du opretter API-nøglen i e-conomic således:

1. Log ind på din November First konto.
  2. Herefter vælg "Apps og integrationer" i menuen til venstre.
  3. Du vil nu have mulighed for at vælge mellem flere integrationsmuligheder, herunder integrationen til Gratisal.
  4. Tryk "Aktivér" hvorefter du vil få adgang til dit November First Execution Key (Eksekverings-nøgle) og et App ID (App integrations-nøgle)
  5. Kopiér disse, så du kan indsætte den i Gratisal.

Trin 2: Aktivér integrationen med adgangsoplysningerne

1. Log ind i virksomhedens Gratisal-konto (skal være som administrator).
  2. Navigér til Virksomhed -> Opsætning -> Integrationer.
  3. Klik på "Opret ny".
  4. Dobbeltklik og indsæt både din November First Execution Key og dit App ID.
  5. Sørg for at der er hak ved "Aktivér bankoverførsler til udlandet" og klik på "Kør nu".
  6. Klik på "Gem ændringer" nederst i højre hjørne.