Opdateringer Gratisal 3.6 - 14/04/2019

I marts måneds udviklings-cyklus har vi haft stort fokus på at forbedre stabiliteten og hastigheden af systemet. Desuden arbejder vi på at indføre flere automatiserede test-rutiner der skal sikre at vi kan tilføje endnu flere features til vores system, uden at det går ud over kvaliteten og korrektheden.

Af disse årsager er listen over nye features lidt kortere end du er vant til – men snydes for den skal du selvfølgelig ikke.

Større ændringer

• Ny version af integrationen til e-conomic
  • Betalings-eksport til grønlandske banker - danske er på vej
  • Ny rapport med timeregistreringer

Ny version af integrationen til e-conomic

Vi har skrevet vores integration til e-conomic om fra bunden, så den nu anvender det fremtidssikrede REST-API frem for den forældede SOAP-teknologi. Samtidig er der nu understøttelse af afdelingsdimensionen.

Den nye version er stadig i beta, og vi vil meget gerne høre dit feedback – men du kan stadig benytte den gamle version uden problemer i en rum tid fremover. Vi skifter dig ikke over på den nye version før vi er helt sikre på at den er gennemtestet og har de samme features som den gamle.

Har du en eksisterende integration og ønsker at afprøve den nye, skal du deaktivere din nuværende integration under Virksomhed -> Opsætning -> Integrationer, og oprette en ny hvor du vælger ”E-conomic via REST”.

Betalings-eksport til grønlandske banker – danske er på vej

Vores mange grønlandske Gratisal-kunder skal på grund af tidsforskellen bogføre deres lønkørsler inden kl. 7 om morgenen hvis Nets-betalingerne skal være klar næste hverdag.

Derfor har vi givet dem mulighed for i stedet at udtrække betalinger i et fil-format der kan uploades til banken.

Ønsker du at benytte funktionen, skal du kontake vores grønlandske partner MDC DATA Greenland.

Funktionen er også på vej til danske banker, men der går lige en måned eller to.

Ny rapport med timeregistreringer

Mange brugere har efterspurgt en rapport der kan skabe overblik over timeregistreringer i en given periode – enten for hele virksomheden, en bestemt afdeling, eller blot en enkelt medarbejder.

Derfor kan rapporten kan nu trækkes under fanen Virksomhed -> Godkendelse.

Rapporten har "beta-status" og skulle du derfor støde på fejl eller børnesygdomme, så rapportér dem endelig via knappen ”Giv os feedback” nederst på skærmen.

Andre væsentlige ændringer

• Integrationen til økonomi- og planlægningssystemet ASA er opgraderet med en række nye features. Kontakt os for mere information hvis du er interesseret.

• Vi har tilføjet en række forbedringer til det nye Multi-company modul for revisorer, lønbureauer og koncerner:
    • Det er nu muligt at sortere og filtrere i listerne ved at klikke på kolonneoverskrifterne
    • Ved oprettelse af ny virksomhed fremgår den nye virksomhed nu på listen med det samme
    • Det er blevet muligt at tilknytte en eksisterende virksomhed til din Multi-Company organisation – det gøres under knappen ”Mere”.
    • Når du skifter mellem virksomheder, kan du nu let se hvilken rolle du har i hver enkelt virksomhed.

• Vi har tilføjet beskrivelse af hver lønart i listen under fanen Virksomhed -> Opsætning -> Integrationer.

• Bedre og mere intuitiv indtastning af datoer.

• Det er blevet nemmere at oprette en ny timeregistrering på mobile devices.