Afregning af licenser og support

I denne artikel vil vi besvare de tre spørgsmål, vi oftest modtager i forbindelse med afregning af licenser og support.

Hvonår opkræves der for licenser og support?

Licenser og support fra Gratisal afregnes for kvartalets forbrug i starten af et nyt kvartal. Fakturaen sendes fra mailen "post@e-conomic.dk" og med følgende overskrift ”Invoice no. ….”

Hvad hvis jeg er tilmeldt Nets via Gratisal?

For virksomheder som er tilmeldt Nets i Gratisal foretager vi automatisk opkrævning 14 dage efter fakturaen er sendt. Såfremt du laver en manuel indbetaling, inden den automatiske opkrævning træder i kraft, korrigerer vi dette inden for 14 dage og sender den manuelle indbetaling retur.

Hvad hvis jeg ikke ønsker at betale via Nets?

For virksomheder som ikke benytter sig af Nets-modulet i Gratisal, skal betalingen ske til konto: 3409 11713327. Ved bankoverførsel anbefaler vi, at du skriver CVR-nummer på den virksomhed betalingen vedrører eller et fakturanummer.