Dataimport i Gratisal

Generelt om import af data i Gratisal

Når du skal importere data har du følgende valgmuligheder. Du kan enten 1) downloade vores skabelon, udfylde skabelonen og derefter uploade den til Gratisal, eller 2) sætte Gratisal op til at matche kolonnerne/rækkerne i dit eget Excelark.

Læs mere herunder for at finde ud af hvordan du begge metoder fungerer.

Brug Gratisals skabeloner

Du kan downloade vores skabelon ved at sørge for at Hent skabelon er valgt, og derefter klikke på Download. Disse skabeloner bliver downloadet som .xlsx filer, som kan åbnes i Microsoft Excel.

I gratisal kan du importere fire forskellige typer data.

1. Medarbejdere
  2. Primobalancer
  3. Løndata
  4. Tidsdata

Når du har downloadet skabelonen, skal du udfylde den med data. Derefter vælger du Upload udfyldt fil i Gratisal og klikker på knappen Upload.

Klik på den ønskede datatype i listen ovenfor for flere detaljer.

Opsæt kolonnerne/rækkerne i dit eget excelark

Hvis du har dit eget Excelark, kan du også vælge at bruge denne. Dette kræver dog at du opsætter Gratisal til at læse fra de korrekte kolonner/rækker.

Start med at vælge Jeg har min egen fil, og klik derefter på Opret definition. Læs mere om hvordan du opretter en definition her.

Når du har navngivet og gemt din definition, vælger du Upload udfyldt fil og klikker på Upload.