Sådan registrerer du tid i Gratisals medarbejder-app

I denne artikel har vi lavet en kort vejledning til, hvordan du registrerer tid i Gratisals medarbejder-app

• Log ind i Gratisals medarbejder-app
  • Vælg urikonet øverst i menustrukturen
  • Vælg den periode, hvori du ønsker at lave en registrering.
    Denne vises enten som måned eller som ugeinterval
  • Tryk på ”Tilføj Registrering”
  • Under ”Type” vælger du, hvorvidt du ønsker at registrere arbejde, overarbejde, feriedage, sygdom barn syg m.m.
  • Definér den aktuelle periode for din registrering med en startdato og (evt.) en slutdato.
    Hvis der er tale om registrering af timer, kan nøjagtige tidspunkter også tilføjes.
  • Tilføj en beskrivelse og/eller registrer antal km kørt, såfremt dette er relevant.
  • Tryk ”Opret”.
  • Nu vises en summering af din registrering.
  • Tryk på godkendelsestegnet for at sende den afsted til bekræftelse hos administratoren.