Aktivering af funktionen Medarbejdergæld

I Gratisal har du mulighed for at tillade dine medarbejdere at have gæld til virksomheden.
En medarbejder som har negativ løn (har optaget gæld) vil automatisk blive modregnet i den efterfølgende løn.

Sådan opsætter du funktionen:

• Navigér fra “Virksomhed” -> “Opsætning” –> “Indstillinger”
  • Sæt hak ved “Tillad negativ udbetaling (konverteres til medarbejdergæld)”
Dette tillader at medarbejdere kan optage gæld i virksomheden.
  • Sæt hak ved “Medarbejdergæld udlignes automatisk”
Med dette modregnes gælden automatisk i næste løn.

Al udestående gæld vil som udgangspunkt automatisk blive inddraget på medarbejderens næste lønseddel.