Aktivering af pop-ups i din browser

For at få den optimale anvendelse af Gratisal kan det være nødvendigt at tillade pop-ups til din browser. Vi har samlet en liste over de mest anvendte browsere, men vi anbefaler dog at du enten bruger Google Chrome eller Mozilla Firefox. Denne artikkel er sidst opdateret d. 15/08/2018.

Google Chrome

I Chrome har du tre muligheder for at tillade pop-ups. Du kan 1) tillade en enkelt pop-up, når den bliver blokeret, eller 2) du kan tillade alle pop-ups på alle sider, eller 3) du kan tillade alle pop-ups fra bestemte sider (anbefalet).

1: For at tillade en enkelt pop-up:

Når en pop-up bliver blokeret, bliver dette ikon: 2.PNG vist øverst til højre i browserens søgefelt. Klik på ikonet for at få den enkelte pop-up vist. Herfra kan du også fortælle Chrome at alle pop-ups fra Gratisal altid skal tillades (anbefalet).

2: For at tillade pop-ups på alle sider:

1. Åben Google Chrome.
  2. Øverst til højre, klik på 1.PNG
  3. Vælg "Indstillinger" (Settings)
  4. Udvid "Avanceret" (Advanced)
  5. Under "Sikkerhed og privatliv" (Privacy and security) klik på "Indstillinger for indhold" (Content settings)
  6. Vælg derefter "Pop op-vinduer og omdirigeringer" (Pop-ups and redirects)
  7. Klik på "Tilladt" (Allowed)

Nu er alle pop-ups på alle sider tilladt.

3: For at tillade pop-ups på bestemte sider (anbefalet):

1. Åben Google Chrome.
  2. Øverst til højre, klik på 1.PNG
  3. Vælg "Indstillinger" (Settings)
  4. Udvid "Avanceret" (Advanced)
  5. Under "Sikkerhed og privatliv" (Privacy and security) klik på "Indstillinger for indhold" (Content settings)
  6. Vælg derefter "Pop op-vinduer og omdirigeringer" (Pop-ups and redirects)
  7. Klik på knappen "Tilføj" (Add) for feltet "Tillad" (Allow), og skriv "app.gratisal.dk"
  8. Klik til sidst på "Tilføj" (Add)

Nu er alle pop-ups fra Gratisal tilladt.

Tilbage til toppen

Mozilla Firefox

I Firefox har du tre muligheder for at tillade pop-ups. Du kan 1) tillade en enkelt pop-up, når den bliver blokeret, eller 2) du kan tillade alle pop-ups på alle sider, eller 3) du kan tillade alle pop-ups fra bestemte sider (anbefalet).

1: For at tillade en enkelt pop-up:

Når en pop-up bliver blokeret, bliver dette vist:

Klik på Indstillinger yderst til højre, for at få pop-up'en vist. Herfra kan du også fortælle Firefox at pop-ups fra Gratisal altid skal tillades (anbefalet).

2: For at tillade pop-ups på alle sider:

1. Åben Mozilla Firefox
  2. Øverst til højre, klik på 3.PNG
  3. Vælg "Indstillinger" (Options)
  4. Klik på "Privat & sikkerhed" (Privacy & security) til venstre
  5. Fjern hakket fra "Bloker pop op-vinduer" (Block pop-up windows) under afsnittet "Tilladelser" (Permissions)

Nu er alle pop-ups på alle sider tilladt.

3: For at tillade pop-ups på bestemte sider (anbefalet):

1. Åben Mozilla Firefox
  2. Øverst til højre, klik på 3.PNG
  3. Vælg "Indstillinger" (Options)
  4. Klik på "Privat & sikkerhed" (Privacy & security) til venstre
  5. Klik på knappen "Undtagelser..." (Exceptions...), skriv "app.gratisal.dk" og klik på "Tillad" (Allow)
  6. Klik til sidst på "Gem ændringer" (Save changes)

Nu er alle pop-ups fra Gratisal tilladt.

Tilbage til toppen

Microsoft Edge

I Edge har du to muligheder for at tillade pop-ups. Du kan enten 1) tillade en enkelt pop-up, når den bliver blokeret, eller 2) du kan tillade alle pop-ups på alle sider. Det er i skrivende stund ikke muligt at tillade pop-ups fra bestemte sider.

1: For at tillade en enkelt pop-up:

Når en pop-up bliver blokeret, bliver dette vist:

Klik på "Tillad én gang", og vælg pop-up'en fra listen.

2: For at tillade pop-ups på alle sider:

1. Åben Microsoft Edge
  2. Øverst til højre, klik på 5.PNG
  3. Vælg "Indstillinger" (Settings)
  4. Klik på "Vis avancerede indstillinger" (View advanced settings) i bunden
  5. Klik på "Blokér pop op-vinduer" (Block pop-ups)

Nu er alle pop-ups på alle sider tilladt.

Tilbage til toppen

Safari

I Safari kan du kun tillade pop-ups på alle sider.

For at tillade pop-ups på alle sider:

1. Åben Safari
  2. Vælg menuen "Safari" øverst til højre
  3. Vælg "Indstillinger" (Preferences)
  4. Vælg fanen "Sikkerhed" (Security) øverst
  5. Fjern hakket i "Bloker ekstra vinduer" (Block pop-up windows)

Nu er alle pop-ups på alle sider tilladt.

Tilbage til toppen

Internet Explorer

Læs først: Vi understøtter ikke Internet Explorer, så vi garanterer ikke at Gratisal virker med denne browser.

I Internet Explorer har du to muligheder for at tillade pop-ups. Du kan enten 1) tillade alle pop-ups på alle sider, eller 2) du kan tillade alle pop-ups fra bestemte sider (anbefalet).

1: For at tillade pop-ups på alle sider:

1. Åben Internet Explorer
  2. Øverst til højre, klik på 7.PNG
  3. Vælg "Internetindstillinger" (Internet options)
  4. Vælg fanen "Beskyttelse af personlige oplysninger" (Privacy) øverst
  5. Fjern hakket i "Slå blokkeringer af pop up-vinduer til" (Turn on Pop-up Blocker) under afsnittet "Blokering af pop" (Pop-up Blocker)

Nu er alle pop-ups på alle sider tilladt.

2: For at tillade pop-ups på bestemte sider (anbefalet):

1. Åben Internet Explorer
  2. Øverst til højre, klik på 7.PNG
  3. Vælg "Internetindstillinger" (Internet options)
  4. Vælg fanen "Beskyttelse af personlige oplysninger" (Privacy) øverst
  5. Klik på "Indstillinger" (Settings) under afsnittet "Blokering af pop" (Pop-up Blocker)
  6. Indsæt "app.gratisal.dk" og klik på "Tilføj" (Add)
  7. Klik til sidst på "Luk" (Close)

Nu er alle pop-ups fra Gratisal tilladt.

Tilbage til toppen