Integration til Quinyx

Introduktion

Når du integrerer Quinyx med Gratisal kan du nemt og hurtigt importere løn- og medarbejderstamdata på tværs af dine systemer.

Du oprette integrationen ved at følge disse trin:

• Find og kopiér din API Key i Quinyx
  • Aktivér integration til Quinyx i Gratisal

Hvad gør de forskellige konfigurationsmuligheder?

Trin 1: Find og kopiér din API Key i Quinyx

For at du kan oprette integrationen, skal Gratisal bruge din API Key fra Quinyx, så dine data kan synkroniseres. Du finder din API Key således:

1. Log ind på din Quinyx-konto.
  2. Navigér til “Setting" > “Afsnit”.

Her finder du en liste over din virksomheds afdelinger.
  3. Klik på den respektive afdeling, du ønsker at synkronisere data fra.

Vælg evt. virksomhedens hovedafdeling.
  4. Vælg fanen “SMS/Integration”.
  5. Tryk på “Show”-knappen ud for API Key.
  6. Kopiér den API Key, der kommer frem, så du kan indsætte den i Gratisal senere.

Trin 2: Aktivér integration til Quinyx

Når du skal integrere de to systemer, skal du indsætte dit API Key i Gratisal.

1. Log ind på din Gratisal-konto.
  2. Navigér til "Virksomhed" > "Opsætning" > "Integrationer" i Gratisal.
  3. Klik på "Opret ny".
  4. Indsæt din API Key fra Quinyx i feltet “API nøgle” under feltet “Adgangsoplysninger.
  5. Sæt hak ved dine ønskede konfigurationsmuligheder.

Læs nederst i artiklen, hvad konfigurationsmulighederne indebærer.
  6. Vælg den periode du vil hente løndata for.
  7. Klik “Gem ændringer” nederst i højre hjørne.
  8. Klik derefter på "Kør nu" ud for de ønskede konfigurationsmuligheder.

Hvad gør de forskellige konfigurationsmuligheder?

Der findes to konfigurationsmuligheder ved integrationen mellem Quinyx og Gratisal, herunder:

1. Importér medarbejder-stamdata
  2. Importér løndata

Importér medarbejder-stamdata henter medarbejdernes stamdata fra Quinyx. Med medarbejderstamdata menes de centrale oplysninger, som ligger på medarbejderne.

Importér løndata henter medarbejdernes færdige løndata fra Quinyx. Når disse er importeret kan de ses under fanen Løndata i Gratisal, hvor du evt. kan redigere dem manuelt, inden du bogfører lønnen.