Integration til WorkBook

Introduktion

Med en integration til WorkBook kan du eksportere dine lønkørsler i Gratisal til dine kasseklader i WorkBook. Du kan også importere de konti du bruger i WorkBook, og tilpasse dem på dine lønarter i Gratisal.

Trin 1: Opret adgang mellem WorkBook og Gratisal

1. Log ind i virksomhedens Gratisal-konto (skal være som administrator).
  2. Navigér til Virksomhed -> Opsætning -> Integrationer.
  3. Klik på "Opret ny".
  4. Dobbeltklik og indsæt
    URL (URL.workbook.com) i feltet "WorkBook web-adresse",
    brugernavnet for din WorkBook bruger i feltet "Brugernavn",
    og passwordet for din WorkBook bruger i feltet "Password".
  5. Sørg for at der er hak ved de ønskede operationer (fjern hak, hvis du ønsker at deaktivere en bestemt operation), og klik på "Kør nu" ud for de ønskede operationer (klik her for at se hvad de forskellige operationer gør).
  6. Klik på "Gem ændringer" nederst i højre hjørne.

Hvad gør de forskellige konfigurationsmuligheder?

Der findes tre konfigurationsmuligheder med WorkBook - Gratisal integrationen.

1. Importér konti
  2. Eksportér nye lønkørsler
  3. Automatisk kontoopsætning af lønarter

Importér konti henter de konti du bruger i WorkBook og forbinder dem med dine lønarter i Gratisal. Nærmere bestemt, bliver navnet og det eksterne reference nummer (konti) fra økonomisystemet udfyldt i Gratisals lønarter.

Eksportér nye lønkørsler eksporterer automatisk dine lønkørsler i Gratisal over til kassekladerne i WorkBook. Du skal angive hvilken kasseklade du vil eksportere til. Dette gøres ved at skrive kassekladens navn (fra WorkBook) i feltet Kasseklade navn.
Du kan vælge at afdelingerne i Gratisal skal overføres til afdelingerne i Workbook, ved at sætte hak ud fra Brug afdelinger. Bemærk, at hvis du har afdelinger i Gratisal med kun en enkelt medarbejder, kan dem der har adgang til dine kasseklader gætte sig til hvad den enkelte medarbejder får i løn.

Automatisk kontoopsætning af lønarter sætter den eksterne reference (konti) til Gratisals standardværdi. Dette er specielt nyttigt, hvis du ikke selv har opsat dem i økonomisystemet.

Ud over disse tre konfigurationsmuligheder har du også mulighed for at angive Økonomisystemets virksomhedsnavn. Det bliver nødvendigt at udfylde denne, hvis du har flere forskellige virksomheder på samme server.