SUPPORT

Her på siden kan du læse vores supportartikler til Gratisal. Vi opdaterer løbende vores artikler, men hvis der er et emne eller en funktion, du ikke mener er belyst tilstrækkeligt, så skriv endelig til os.

Guide til integrationer

Introduktion

Med Gratisals populære integrationsmodul kan du nemt og hurtigt integrere mod en lang række økonomi-, betalings-, tids- og vagtplanneringssystemer.

For at sikre dig det bedste overblik over dine integrationsmuligheder har vi her samlet en guide med links til de enkelte integrationsartikler.

Integrationer til økonomisystemer

Uniconta
e-conomic
WorkBook
Billy
Inventio.IT's Smart API
Dinero
Business Central


Integrationer til tids- og vagtplanneringssystemer

Planday
ASA
Quinyx


Integration til andre systemer

November First (Internationale betalinger)
Blue Marble Global Payroll (International løn)