Integration til Planday

Introduktion

Med en integration til Planday kan du hurtigt og nemt importere løn- og medarbejderstamdata fra Planday til Gratisal

Følg disse to trin:

• Opret en API-applikation i Planday
  • Aktivér integration til Planday i Gratisal

Hvad gør de forskellige konfigurationsmuligheder?

Trin 1: Opret en API-applikation i Planday

For at vi kan oprette integrationen, skal Gratisal bruge et App ID og Token så forbindelsen kan oprettes. Du opretter en API-applikation i Planday således:

1. Log ind på din Planday-konto.
  2. Vælg din virksomhed i dropdown menuen øverst til højre.
  3. Navigér til "Indstillinger" > "Integrationer" > "API-adgang".
  4. Klik på "Create App" i øvre højre hjørne.
  5. Vælg og indtast en titel til applikationen. (Navnet vil være synligt under godkendelsen.)
  6. Definér de funktioner og handlinger, der skal være tilgængelige for applikationen. Her skal du som minimum give adgang til samtlige "Read" funktioner.
  7. Tryk "Gem".
  8. Kopiér dit App ID og Token, så du kan indsætte dem i Gratisal senere.

Trin 2: Aktivér integration til Planday i Gratisal

Når du skal integrere de to systemerskal du indsætte dit Planday App ID og Token i Gratisal.

1. Log ind på din Gratisal konto.
  2. Navigér til "Virksomhed" > "Opsætning" > "Integrationer" i Gratisal.
  3. Klik på "Opret ny".
  4. Dobbeltklik og indsæt App ID og Token fra Planday under feltet "Adgangsoplysninger".
  5. Sørg for at der er hak ved de ønskede konfigurationsmuligheder. (Læs nederst i artiklen, hvad konfigurationsmulighederne indebærer)
  6. Vælg den periode du vil hente timeposter for.
  7. Klik på "Gem ændringer" nederst i højre hjørne.
  8. Klik derefter på "Kør nu" ud for de ønskede konfigurationsmuligheder.

Hvad gør de forskellige konfigurationsmuligheder?

Der findes to konfigurationsmuligheder med Planday - Gratisal integrationen.

1. Importér medarbejder-stamdata
  2. Importér løndata

Importér medarbejder-stamdata henter medarbejdernes stamdata fra PlandayHerved menes, de centrale oplysninger, der ligger  medarbejderne.

Importér løndata henter medarbejdernes færdige løndata fra Planday. De kan herefter ses under fanen Løndata, hvor de evt. kan redigeres manuelt inden du bogfører lønnen.