(Guide for ansatte) Kom godt i gang med Gratisal

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig godt i gang, og derfor har vi lavet en lille guide til dig om, hvilke muligheder du har med Gratisal, og hvordan du benytter dig af disse.

Gratisals medarbejder-app giver dig mulighed for selv at opdatere dine data og holde dig ajour med din løn, hvorfor du derfor i højere grad selv kan være involveret i lønkørslen.

Med app’en kan du med et enkelt greb i lommen have adgang til følgende

App’en kan altid tilgås via https://app.gratisal.dk, men kan også downloades hos iTunes og Google Play, så du har den liggende på din telefon.

Bemærk: Hvis du har spørgsmål til din løn, dine lønsedler eller til app’en generelt, så er det din arbejdsgiver du skal tage fat i.