Skift lønsystem fra Dataløn til Gratisal

Kom hurtigt i gang med at køre fejlfri og effektiv løn til dine medarbejdere. Overfør jeres data fra Dataløn til Gratisal, og så er du i gang med jeres nye lønsystem.

Det tager ikke lang tid, og når du er færdig med nedenstående er du klar til at benytte dig af Gratisal!

Trin 1: Importér virksomhedsdata fra Dataløn

Hent din virksomheds arbejdsgiverstamkort i Dataløn:

1. Log ind i Dataløn
  2. Gå til dit "E-arkiv"
  3. Her skal du finde dit arbejdsgiverstamkort. Dette er til for at opsætning af din virksomhed foregår korrekt i forhold til statistik, feriepenge etc.

Overfør arbejdsgiverdata til Gratisal:

1. Log ind i Gratisal
  2. Tilføj data under > Virksomhed > Generelt

Trin 2: Importér medarbejdere og løndele fra Dataløn

Hent medarbejderstamkort i Dataløn:

1. Forbliv i dit "E-arkiv"
  2. Her skal du finde dine medarbejderes nyeste stamkort og eksportere i PDF-format (OBS: Du skal bruge både side 1 og side 2).

Overfør medarbejderdataene til Gratisal:

• Gå til Virksomhed > Medarbejdere > Generelt
  • Vælg knappen "Opret ny medarbejder"
  • Tilføj data fra side 1 på medarbejderstamkortet fra Dataløn, "Lønmodtageroplysninger".

Overfør løndata til Gratisal:

• Gå herefter til "Løndata" under "Medarbejder"
  • Tilføj løndata til de enkelte medarbejdere fra side 2 på medarbejderstamkortet fra Dataløn, "Løndele".

Er du stadig i overvejelsesfasen, og har du lige brug for at læse lidt nærmere om de to systemer, så kan du læse vores sammenligning her.