Cookiepolitik

Datansvarlig
Gratisal ApS
Lyskær 3a
2730 Herlev
CVR-nr. 37 03 50 84
Kontakt e-mail: support@gratisal.dk

Gratisal cookiepolitik

Gratisal applikationen anvender ikke cookie ud over til lagring af sprogvalg, men anvender local storage til at sikre reducering af ventetid mellem handlinger man foretager på app.gratisal.dk.

Gratisal hjemmesiden anvender cookies til trafikmåling på hjemmesiden i forhold til hvor ofte hjemmesiden besøges og hvilke sider, som besøges af vores brugere.

1.0 Hvad er cookies

En cookie er en lille datafil websitet gemmer på din computer, for at den kan genkende computeren næste gang du besøger websitet. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

1.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv typisk efter par måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

1.2 Sådan sletter eller undgås cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

1.3 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og optimere brugeroplevelsen.

1.4 Hvilke cookies benyttes på vores websites

Websitet bruger flg. cookies:

• Google Analytics – til at måle trafikken på websitet
  • Livechat – til at tracke chat brugere
  • Agile CRM – til at tracke sider, som har refereret til siden, tidsforbrug på siden, geografisk information og hvilken type af browser der anvendes.