Gratisal varsler prisændringer pr. 15/9 2018 (men er stadig gratis)

Her kan du se de pakker, moduler og priser der kommer til at gælde i Gratisal fra 15. september 2018.

Klik her for at læse mere om ændringerne. Klik på billedet for at forstørre.

*Guldpakken inkluderer gratis telefonsupport:
Op til 30 min. hvis din virksomhed har imellem 0 og 99 lønsedler pr. måned.
Op til 60 min. hvis din virksomhed har imellem 100 og 499 lønsedler pr. måned.
Ubegrænset hvis din virksomhed har 500 eller flere lønsedler pr. måned.

**Du kan frit vælge ekstra tilvalgspakker, selvom du også har valgt en af pakkeløsningerne

Her følger en kort beskrivelse af hvert modul. Kontakt os for en yderligere uddybning.

Almindelig lønstyring og basisfunktioner:

Alt hvad du skal bruge til at lave løn, inkl. medarbejderportal, rapportering til SKAT mm.

Automatiske bankoverførsler:

Automatiske bankoverførsler via Nets til medarbejdere, SKAT og pensionsudbydere. Kræver oprettelse af en gratis Nets-aftale.

Integration til økonomisystemer:

Bogføringsdata overføres automatisk til kassekladden i dit økonomisystem. Vi understøtter p.t. Dinero, Billy, E-conomic, Uniconta, WorkBook samt NAV via Inventio.it. Listen udvides løbende.

Sproglag:

Både lønsedler og interface gøres tilgængelige på dansk og engelsk. Hver bruger kan frit vælge foretrukkent sprog. Flere sprog tilføjes i løbet af 2019 og vil være inkluderet i prisen.

Bankoverførsler via NemKonto:

Giver mulighed for at lave bankoverførsler ud fra CPR-nummeret alene, uden behov for at indtaste kontooplysninger.

Avanceret lønstyring:

Design egne lønarter, og få adgang til avancerede funktioner som anciennitetstillæg, fritvalgsordning mm. Anbefalet til virksomheder fra ca. 20 ansatte, eller hvis virksomheden rapporterer statistik.

Support via mail/chat:

Support ad libitum via e-mail og live-chat.
Guldpakken indeholder desuden telefonsupport op til en vis grænse, se nederst.
Bemærk at support ikke omfatter generel regnskabs- og konsulentassistance.

Avancerede medarbejderskabeloner:

Opret dine egne medarbejderskabeloner, og indtast løndata direkte på skabelonerne.
Særligt anvendeligt til at håndtere overenskomster.

Tidsstyrring:

Indtast eller importér timedata i Gratisal. Timeposterne overføres automatisk til løndata ud fra kriterier som du selv kan sætte op.

Godkendelsesflow til lønkørsler:

Send lønkørsler til godkendelse hos ledelsen før de bogføres, eller send foreløbige lønsedler til medarbejderne så fejl kan opdages på forkant.

Support via telefon:

Hvis du ikke er tilmeldt support-modulet, kan du stadig få hjælp og betale pr. påbegyndt kvarter.
Med mindre du har Guldpakken, koster telefonisk support samme takst.

E-boks:

Lønsedler sendes i PDF-format til medarbejdernes E-Boks. Funktionen er ikke anbefalet, da det er både billigere, hurtigere og nemmere at lade medarbejderne se lønsedlerne i Gratisal.

Medarbejderfordele:

Alle medarbejdere gives adgang til fordele, tilbud og rabatter.
Der er rabat hos over 3.000 forhandlere og typisk 10-30% på restauranter.

Automatisk nul-indberetninger:

Gratisal kan automatisk indsende en såkaldt nul-indberetning til SKAT i måneder hvor virksomheden ikke kører løn. Funktionen tilmeldes under virksomhedsindstillinger. Du betaler kun i måneder hvor vi laver nul-indberetningen.

Udenlandske betalinger:

Automatiske bankoverførsler til udenlandske konti. Kræver tilmelding hos November First, og der må påregnes et par hverdage før overførslen går igennem.

Opstartspakke med tilfredshedsgaranti:

En lønekspert hjælper dig godt i gang med systemet og sikrer at du er klædt på til selv at køre løn fremadrettet. Det varer op til en time og kan foregå på vores kontor i Herlev eller via skærmdeling. Hvis du derefter beslutter dig for et andet lønsystem, skal du ikke betale.