SUPPORT

Her på siden kan du læse vores supportartikler til Gratisal. Vi opdaterer løbende vores artikler, men hvis der er et emne eller en funktion, du ikke mener er belyst tilstrækkeligt, så skriv endelig til os.

Gensend indberetning til økonomisystemet

Hvis der er sket en fejl i forbindelse med din overførsel til økonomisystemet, har du mulighed for at gensende den. Dette gør du ved at følge disse trin:

  • Gå ind under "Virksomhed" > "Lønkørsler"
  • Vælg den relevante lønkørsel
  • Tryk på rediger (blyantsikonet)

  • Tryk herefter "Gensend"

Du vil nu få mulighed for at vælge "Gensend til [økonomisystem]" eller "Gensend til e-indkomst".

Hele filen sendes herefter til dit økonomisystem