SUPPORT

Her på siden kan du læse vores supportartikler til Gratisal. Vi opdaterer løbende vores artikler, men hvis der er et emne eller en funktion, du ikke mener er belyst tilstrækkeligt, så skriv endelig til os.

Gensend indberetning til økonomisystemet

Hvis der er sket en fejl af overførsel til regnskabssystemet kan dette gensendes

Dette gøres under Virksomhed > Lønkørsler.

Her vælger du den relevante lønkørsel og trykker på rediger (blyantsikonet).

 

Tryk herefter gensend

Du vil nu få mulighed for at vælge Gensend, til e-indkomst eller dit økonomisystem.

Hele filen sendes herefter til dit økonomisystem