Gensend indberetning til E-indkomst, skat

Hvis der er sket en fejl af indberetningen til e-indkomst vil dette vises under

Virksomhed –> Lønkørsler

Se eksempel her:

Når der trykkes på fejlikonet  vil der komme en information om hvad fejlen skyldtes.

Dette kan bla. være at virksomheden ikke er registreret til at have ansatte, eller medarbejderen ikke er registreret som ansat.

Herefter skal fejlen rettes, og dataen gensendes.

Når fejlen er rettet kan filen sendes igen ved at klikke på "Bogfør"-knappen.

Du vil nu få mulighed for at vælge Gensend:

Hele filen gensendes til skat.

OBS: Hvis det kun er en eller nogle af medarbejderne, der fejlede, skal du være opmærksom på at tilbage den første fremsendte fil. Det gør du på Virk.dk