Gensend indberetning til E-indkomst, skat

Hvis der er sket en fejl af indberetningen til e-indkomst vil dette vises under

Virksomhed – Lønkørsler

Eks. ses nedenfor

Når der trykkes på fejlenikonet vil der komme en information om hvad fejlen skyldtes.

Dette kan bla. være at virksomheden ikke er registreret til at have ansatte, eller medarbejderen ikke er registreret som ans. Eller andet.

Herefter bør fejlen rettes, således at data kan sendes igen.

Når fejlen er rettet kan filen sendes igen ved at klikke på

Virksomhed – lønkørsel – bogfør

Du vil nu få mulighed for at vælge Gensend,

Hele filen sendes herefter til skat igen.

OBS: vær opmærksom på at hvis det kun er en, eller nogle af medarbejderne der fejlede

at du tilbagefører den første fremsendte fil, dette gøres inde på Virk.dk