Integration mod Inventio.it via SMARTapi

Følg disse trin:

Trin 1: Opret en API-nøgle i Inventio

For at vi kan oprette integrationen, skal Gratisal bruge en kode så forbindelsen kan oprettes. Du opretter denne adgangsnøgle i Inventio således:

• Log ind på virksomhedens Inventio-konto
  • Log på NAV og klik på Udvidelser og vælg SMARTapi

• Klik på Ja for at gå til SMARTpanel hvor SMART produkterne tilmeldes.

• Klik på SMARTapi

• Klik på OK

• Gå tilbage til NAV og klik ind på SMARTapi

• Klik på fanebladet Handling og klik på Opret Standardopsætning

• Klik på OK

• Sæt flueben i de URL adresser du ønsker skal være aktiveret og klik OK.

Kopier URL adressen ved at marker feltet SMARTapi URLmed CTRL+C eller udlæs alt til Excel ved at taste CTRL+E

For at forbinde Inventio API'et med Gratisal skal fra de to linier Generaljournal og Glaccount-Get kombinere API-koden (talrækken efter https://app.inventio.it - den samme i alle linier) og 'Tokens' fra de to linier (talrækken efter Generaljournal-post&token= + Glaccount-get&token=) - se nedenfor.

I dette eksempel skal API kombinationen derfor skrives således: 20151006135728;2FBC783A-0CE1-45EC-AE3..;5DA23007-D276-469..

Fortsæt nu til Gratisal for at aktivere integrationen.

Aktivér integration til Inventio

Når du skal integrere Inventio til Gratisal, skal du blot indsætte den API nøgle du netop har kombineret i Inventio, som gør at Inventio og Gratisal kan tale sammen:

1. Log på Gratisal som administrator.
  2. Klik på Virksomhed > Generelt. Dobbeltklik på musen for at vælge Redigér.
  3. Under Indstillinger klikker du i feltet Økonomisystem og vælger Inventio.Inventio_api.jpg
  4. Klik på nøgle-ikonet ved siden af og indsæt din API-nøgle fra InventioInventio_inds_t_n_gle.jpg
  5. Herefter bliver data automatisk overført, når en lønkørsel bogføres.