Import af løndata fra EPWin

I Gratisal kan du importere dine medarbejderes løndata direkte til dit lønsystem fra EPWin.

Import af løndata sker under Virksomhed – Opsætning – Dataimport

Start her:

1. Hent de relevante filer fra EPWin, og gem dem lokalt på din computer
  2. Log på Gratisal
  • Gå under Virksomhed – Opsætning - Dataimport
  • Vælg herefter Løndata
  • Vælg Konvertér fra andet system
  • Tryk på knappen Upload for at hente EPWin-filen og gemme den som Excel-fil

Følgende billede vises:

1. Vælg den gemte fil fra EPWin
  2. Nederst på skærmen til venstre vil du nu kunne se den importerede EPWin fil gemt som Excel fil
  • Åben Excel filen og kontroller data (evt. rette / slette linier, hvis der er behov for det)
  • Gem Excel fil
  1. Gå tilbage til Gratisal igen
  • Gå under Virksomhed – Opsætning - Dataimport
  • Vælg Løndata
  • Vælg Upload udfyldt fil

• Klik på Upload

1. Herefter vises dette billede

• Vælg Standard Skabelon rækker
  • Vælg Indsæt nye linjer (vigtigt at denne vælges inden import af data)
  • Find Excel filen der er gemt
  1. Tjek forhåndsvisningen. Er den korrekt så vælg Importér.
  2. Når alt er importeret, vil der vises information om at importen er gennemført.