Modtag lønsedler på e-Boks

Gratisal og e-Boks har lavet en aftale, så du kan yde den bedste service til dine medarbejdere. Dine medarbejdere har nemlig mulighed for også at modtage deres lønsedler i samme online postkasse, hvor de modtager digital post fra det offentlige.

Du aktiverer automatisk levering til e-Boks i Gratisal.

1. Først skal du logge ind som administrator.
  2. Naviger til fanen Virksomhed -> Ekstra.
  3. Klik på modulet "e-Boks", således at boksen bliver blå.
  4. Klik til sidst på "Gem ændringer" yderst til højre.
  5. Nu bliver alle virksomhedens bogførte lønsedler automatisk leveret til medarbejdernes personlige e-Boks.

Automatisk levering af lønsedler til medarbejdernes personlige e-Boks koster 5,00 kr. per lønseddel