Modtag lønsedler på e-Boks

Gratisal og e-Boks har lavet en aftale, så du kan yde den bedste service til dine medarbejdere. Dine medarbejdere har nemlig mulighed for også at modtage deres lønsedler i samme online postkasse, hvor de modtager digital post fra det offentlige.

Du aktiverer automatisk levering til e-Boks i Gratisal.

1. Først skal du logge ind som administrator.
  2. Klik på "Virksomhed" og "Ekstra".
  3. Herefter skal du markere boksen ud for "Modtagelse af lønsedler i e-Boks".
  4. Nu bliver alle virksomhedens bogførte lønsedler automatisk leveret til medarbejdernes personlige e-Boks.

Automatisk levering af lønsedler til medarbejdernes personlige e-Boks koster 5,00 kr. per lønseddel