Sproglag

Lad dine medarbejdere frit vælge mellem dansk og engelsk i Gratisal. Med tre klik kan de skifte sprog på lønsedler og i systemet.

Her kan du læse:

Hvad kan funktionen Frit Sprogvalg?

• Få velkomstbeskeder og alle faner i Gratisal på engelsk.
  • Download lønsedler og rapporter på engelsk.
  • Simpel skift mellem engelsk og dansk med tre klik.
  • Sproglagene kan bruges af alle roller, uanset om du er medarbejdere eller administratorer.
  • Du kan både vælge sprogvalg på enkelte medarbejdere og på virksomhedsniveau.
  • Engelsksprogede medarbejdere får 100% engelske lønsedler, selv om lønadministratoren har arbejdet på dansk.

Hvordan tilmelder jeg Frit Sprogvalg?

• Log ind i Gratisal som administrator.
  • Navigér til fanen Virksomhed -> Ekstra.
  • Vælg tilvalgsmodulet Sproglag.
  • Klik på Gem ændringer yderst til højre. Systemet vil nu logge dig ud og ind igen automatisk. Derfter vil funktionen være aktiv.

Hvad koster Frit Sprogvalg?
Frit sprogvalg på systemet og på lønsedler koster 2,50 kr. per lønseddel.
Funktionen er desuden inkluderet i bronzebakken til 5 kr. per lønseddel.

Kan jeg få andre sprog end engelsk og dansk?
Hvis du ønsker et specifikt sprog i Gratisal, så skriv til os på support@gratisal.dk.

Hvordan skifter jeg sprog i Gratisal?

• Åben menuen øverst til højre.
  • Vælg "Skift sprog".
  • Vælg det ønskede sprog.