Frit sprogvalg

Lad dine medarbejdere frit vælge mellem dansk og engelsk i Gratisal. Med ét klik kan de skifte sprog på lønsedler og i systemet!

Her kan du læse:

Hvad kan funktionen Frit Sprogvalg?

• Få velkomstbeskeder og alle faner i Gratisal på engelsk.
  • Download lønsedler og rapporter på engelsk.
  • Simpel skift mellem engelsk og dansk med kun ét klik.
  • Sproglagene kan bruges af alle roller, uanset om du er medarbejdere eller administratorer.
  • Du kan både vælge sprogvalg på enkelte medarbejdere og på virksomhedsniveau.
  • Engelsksprogede medarbejdere får 100% engelske lønsedler, selv om lønadministratoren har arbejdet på dansk.

Hvordan tilmelder jeg Frit Sprogvalg?

• Log ind i Gratisal som administrator.
  • Klik på Virksomhed og derefter Administration.
  • Klik på markeringsfeltet ud for "English Language".

Hvad koster Frit Sprogvalg?
Frit sprogvalg på systemet og på lønsedler koster 5,00 kr. per lønseddel.

Kan jeg få andre sprog end engelsk og dansk?
Hvis du ønsker du et tredje sprog i Gratisal, så skriv til os på support@gratisal.dk.