Automatisk overførsel af løn via Nets og NemKonto, skat og pension

Log ind i Gratisal som administrator - klik på Virksomhed og dernæst Administration.

Med Gratisal har du mulighed for at få automatisk betaling, og sammen med den automatiske indberetning til eIndkomst, Feriekonto og ATP, som følger med i gratis versionen af Gratisal, er du sikret en effektiv og praktisk løsning.

Læs her hvordan du opretter en Netsaftale.
Det koster blot 0,90 kr. per lønseddel, og du slipper for at skulle sørge for betaling af nettolønninger, personskat og pension.

Automatisk overførsel til medarbejdere og SKAT via Nets-aftale koster
0,90 kr. per lønseddel

Du har mulighed for at tilmelde overførsler til NemKonto
Det koster blot 1,10 kr. per lønseddel, og du slipper for at skulle opdatere bankinformationer på medarbejderen.

Virksomheden skal være tilmeldt Netsaftale for at kunne benytte NemKonto-ordningen.