Flere ansættelser per bruger

I Gratisal kan du tilføje flere ansættelser på samme medarbejder. Hvis en bruger udfører forskellige opgaver med forskellige ansættelsesmæssige forhold er denne et nemt værktøj til at administrere ansættelserne. Du kan tilføje en uendelig mængde ansættelser per bruger.

Et eksempel på dette er at medarbejder går fra at være timelønnet til at være fastansat og derfor har to forskellige kontrakter i en periode.

Sådan opretter du flere ansættelser på nye brugere:

1. Klik på Medarbejdere > Ansættelse.
    2. Vælg den aktuelle bruger i medarbejderlisten til venstre.
    3. Klik på knappen Mere i valgpanelet til højre og klik på ”Tilføj ansættelse på den valgte bruger”.
    4. I pop-up vinduet kan du oprette følgende på ansættelsen:
      • Ansættelsesdato - der standard er dags dato.
      • Stilling – vi anbefaler at stillingsnavnet er genkendeligt fra navnet på brugerens nuværende stilling.
      • Skabelon – vælg at basere ansættelsen på en af jeres skabeloner fx månedslønnede eller timelønnede.
      • Skattekort – vælg om denne ansættelse skal registreres på brugerens hovedkort, bikort eller frikort.
    5. Klik OK og Gem.

Administrer flere ansættelser:

Vælg mellem brugerens enkelte ansætteler ved at vælge den aktuelle stilling på dropdown-menuen.

Vær opmærksom på, at denne funktion også gør sig gældende under løndata. Det vil sige at medarbejderens løndata skal indtastes på den enkelte ansættelse.

Dette betyder også, at hvis du ved en fejl får valgt en ansættelse på medarbejderen, hvor der ikke er indtastet løndata, så er der inden løndata at vise på den ansættelse. Så hvis løndata er forsvundet, anbefaler vi, at du tjekker, om du har valgt den korrekte stilling til indtastning af løndata.