Se og redigér mine personlige data

Når du er logget ind i Gratisal som medarbejder, skal du skifte til fanen Selvbetjening -> Mine data.

Her kan du se og redigere dine personlige data samt ændre personlige indstillinger.

Vi anbefaler at du gennemgår dine data og redigerer eventuelle tastefejl.
Du redigerer i dine persondata på følgende måde:

1. Dobbeltklik et vilkårligt sted på siden for at redigere.
  2. De felter, som du er tilladt at redigere bliver nu interaktive og du kan nu rette dine informationer ved at slette de indtastede data og indtaste korrekte data.

Klik på billedet for at forstørre.

3. Som medarbejder kan du redigere i dine basis data.
    • Rediger dit navn, så det er stavet korrekt.
    • Du kan ændre din adresse samt postnummer og by, når du flytter.
    • Du kan ændre dit telefonnummer eller tilføje et telefonnummer.
    • Tilføj både erhvervs- og privat mail, så vi har et alternativ, hvis der kommer problemer i levering mails.
    • Sikker dig at din banks konto- og registreringsnummer er korrekt indtastet, ellers modtager du ikke løn.
  4. Som medarbejder kan du se dine ansættelses- og skattekortdata, men du kan ikke redigere i dem.
    • Hvis dine ansættelsesdata skal ændres - fx at du skal ændre stillingsbeskrivelse, skal du henvende dig til din lønadministrator.
    • Hvis du vil hæve eller sænke din trækprocent i dit skattekort eller have din løn på anden skattekorttype end nuværende - Hovedkort, Bikort eller Frikort - skal du igen henvende dig til din lønadministrator.