Opret Nye Medarbejdere og Brugere

Når du opretter medarbejdere og brugere i Gratisal, anbefaler vi følgende arbejdsgang:

1. Klik på Medarbejder > Ny
  2. Du har nu åbnet vinduet Opret medarbejder, hvor du kan indtaste medarbejders kontaktinfo, ansættelsesdato og bankdetaljer. Tryk Ok for at oprette medarbejderen.

3. Klik på Medarbejder > Generelt > Redigér for at redigere eller fortsætte udfyldning af medarbejderens stamdata. Her kan du udfylde medarbejderens ansættelsesdata, herunder medarbejderens løncyklus, hvilket typisk er månedligt eller ugentligt.

4. Klik på Anmod om Skattekort. Der kan gå op til to timer før du modtager skattekortet.
  5. Når du har indtastet medarbejderens mailadresse og klikker Gem, modtager medarbejderen automatisk en mail med login til deres personlige Gratisal-profil. Her kan medarbejderen se samme informationer ved Medarbejder > Generelt. Her kan medarbejderen selv redigere i sin kontaktinfo og bankkonto, samt downloade egne lønsedler.
  6. Klik på Medarbejder > Ansættelse for at udfylde de ansættelsesspecifikke data.

Brug ét minut på at se, hvordan vi gør i denne hjælpevideo

(Admin: Gratisal har fået nyt layout. Vi opdaterer denne video snarest muligt.)

Du har nu oprettet en medarbejder og kan komme i gang med første løn.