Medarbejderskabeloner

Du kan med fordel oprette en eller flere medarbejderskabeloner under Virksomhed > Skabeloner > Ny

Når du opretter skabeloner, kan det være en fordel at:

• give standarden et logisk navn
  • definere standard ferieafregningsmetode
  • definere feriefridage.
    • I Gratial afregner vi som standard feriefridage i timer. Du kan også indsætte anciennitetskrav i måneder.
    • Vi anvender ferieåret som periode, hvilket vil sige, at alle feriefridage tildeles per 1. maj, hvis ancienniteten er optjent. Alternativt tilføjer vi feriefridagene ved udløb af ancienniteten.
  • definere Skat & eIndkomst
    • Indtægtsart er som standard sat til 00 – Almindelig indkomst
    • Ved ATP skal du blot tage stilling til løsarbejderforhold
  • definere pension og eventuelt vælge en eller flere firmapensionsaftaler

Nu er du klar til at oprette nye medarbejdere.