Integration med Økonomisystem

Gratisal har integrationer til følgende økonomisystemer:

Er dit økonomisystem ikke på denne liste?

Om integration til økonomisystem

Integration til økonomisystem betyder, at du kan integrere dine data om lønkørsler og udbetalinger i Gratisal til dit økonomisystem. Integrationen aktiveres gennem en API-nøgle. Gratisal indhenter standardkontonumre i forhold til bogføring i økonomisystemet. Du kan let ændre eksterne referencenumre på Lønarter, hvis du anvender andre numre i forhold til standarden.

Aktivér automatisk skattebetaling

Gratisals integration til økonomisystemer har komplet automatiseret dine manuelle bogføringsprocesser.

Så snart du bogfører lønnen i Gratisal, overføres betalingerne af A-skat og AM-bidrag, som betales den efterfølgende måned, direkte til jeres kassekladde sammen med resten af lønkørslen – blot med ét klik.

Så simpelt har vi gjort det:

1. Aktivér automatisk overførsel af skattebetalinger: Gå til Virksomhed > Opsætning> Virksomheds-indstillinger og markér hakket ud for "Bogfør skatttebetaling".

2. Opret næste lønkørsel og bogfør lønnen.

3. Åben jeres kassekladde, hvor alle lønposterne og skattebetalinger allerede ligger klar til at blive bogført.

Er dit økonomisystem ikke på denne liste?

Hvis du bruger et økonomisystem, som vi endnu ikke har integration til, vil vi meget gerne vide det, så vi kan skabe den bedste oplevelse for dig i Gratisal

Vælg dit økonomisystem således: Klik på Virksomhed > Generelt > Redigér > Indstillinger. Vælg her dit nuværende økonomisystem.

Hvis dit økonomisystem ikke er på listen over systemer, så må du meget gerne sende os en mail på support@gratisal.dk. Skriv hvilket økonomisystem du bruger, og vi gør vores bedste for at prioritere en integration til dig.

Du kan manuelt hente data fra Gratisal, som du kan importere til dit økonomisystem. Klik på Virksomhed > Lønkørsler > Rapporter > Lønpostering. Du burde nu have downloadet lønposteringsfilen, der kan importeres til dit økonomisystem.

NB: Vi udvikler integration til andre webøkonomisystemer i takt med efterspørgslen.