Integration med Økonomisystem

Gratisal har integrationer til følgende økonomisystemer:

Er dit økonomisystem ikke på denne liste?

Om integrationer til økonomisystemer

Integration til økonomisystem betyder, at du kan integrere dine data om lønkørsler og udbetalinger i Gratisal til dit økonomisystem. Integrationen aktiveres lidt forskelligt baseret på økonomisystemet. Gratisal indhenter standardkontonumre i forhold til bogføring i økonomisystemet. Denne artikel forklarer det overordnede ved hvordan integrationer i Gratisal virker. Vi anbefaler at du læser denne artikel først, men hvis du ønsker en detaljeret beskrivelse af hvad en integration til et bestemt økonomisystem kan, kan du vælge dit økonomisystem øverst i listen.

Sådan laver du en integration

1. Log ind i virksomhedens Gratisal-konto (skal være som administrator).
  2. Navigér til Virksomhed -> Opsætning -> Integrationer.
  3. Klik på "Opret ny".
  4. Vælg integrationstypen fra menuen.
  5. Dobbeltklik og udfyld brugeroplysningerne. Bemærk at disse ændrer sig baseret på hvilken integrationstype du har valgt. I toppen af artiklen finder du en liste over de understøttede integrationer. Du kan også klikke videre til en artikel, som beskriver hvor du finder de nødvendige brugeroplysninger for din integrationstype.
  6. Sørg for at der er hak ved de ønskede operationer (fjern hak, hvis du ønsker at deaktivere en bestemt operation), og tryk på "Kør nu" ud for de ønskede operationer.
  7. Klik på "Gem ændringer" nederst i højre hjørne.

Aktivér automatisk skattebetaling

Gratisals integration til økonomisystemer har komplet automatiseret dine manuelle bogføringsprocesser.

Så snart du bogfører lønnen i Gratisal, overføres betalingerne af A-skat og AM-bidrag, som betales den efterfølgende måned, direkte til jeres kassekladde sammen med resten af lønkørslen – blot med ét klik.

Så simpelt har vi gjort det:

1. Aktivér automatisk overførsel af skattebetalinger: Navigér til Virksomhed -> Opsætning -> Virksomheds-indstillinger og markér hakket ud for "Bogfør skatttebetaling".

2. Opret næste lønkørsel og bogfør lønnen.

3. Åben jeres kassekladde, hvor alle lønposterne og skattebetalinger allerede ligger klar til at blive bogført.

Er dit økonomisystem ikke på denne liste?

Hvis du bruger et økonomisystem, som vi endnu ikke har integration til, vil vi meget gerne vide det, så vi kan skabe den bedste oplevelse for dig i Gratisal

Hvis dit økonomisystem ikke er på listen over systemer, så må du meget gerne sende os en mail på support@gratisal.dk. Skriv hvilket økonomisystem du bruger, og vi gør vores bedste for at prioritere en integration til dig.

Du kan manuelt hente data fra Gratisal, som du kan importere til dit økonomisystem. Klik på Virksomhed -> Lønkørsler -> Rapporter -> Lønpostering. Du burde nu have downloadet lønposteringsfilen, der kan importeres til dit økonomisystem.

NB: Vi udvikler integration til andre webøkonomisystemer i takt med efterspørgslen.