SUPPORT

Her på siden kan du læse vores supportartikler til Gratisal. Vi opdaterer løbende vores artikler, men hvis der er et emne eller en funktion, du ikke mener er belyst tilstrækkeligt, så skriv endelig til os.

Refusion af udlæg eller aconto

Aconto og refusion af udlæg

Når du skal udbetale beløb til nettolønnen som ikke påvirker øvrige beregninger, eksempelvis aconto-udbetaling eller refusion af udlæg, kan du anvende lønarten Tillæg efter skat.

  1. Gå til Medarbejdere > Løndata. 
  2. Klik på + NY LINIE 
  3. Under lønarter, indtast Tillæg efter skat eller vælg fra drop-down menuen 
  4. Under beskrivelse kan du indtaste tillægstypen
  5. Bogfør lønkørslen for at udbetalingen går igennem.