Frit sprogvalg

I Gratisal er det muligt at vælge frit mellem Dansk og Engelsk.

Dette gør at du frit kan vælge at sproget i systemet skal være på dansk, men at du kan printe engelske lønsedler.
Hvis du er international, men arbejdder på en dansk arbejdsplads har du mulighed for at se alle dine data på engelsk.

Du skifter mellem sprog på følgende måde:

1. Hold musen over dit profilikon i højre hjørne.
  2. På drop-down menuen, vælg Engelsk.
  3. Sproget på siden er nu engelsk, og du kan downloade dine lønsedler på engelsk ved at klikke på PDF-ikonet for den enkelte lønseddel.
  4. Hvis du vil ændre sproget tilbage til skal du blot gøre som punkt 1 og 2, men denne gang klikke på Dansk.

Bemærk at du kun kan anvende denne funktion, hvis din virksomhed lavet en aftale med Gratisal om dette.