Se dine lønsedler

Når din administrator har lavet lønnen, modtager du en mail med besked om, at din lønseddel er klar i Gratisal og hvilken dato, lønnen er til rådighed.

Vi vedhæfter ikke lønsedlen på mailen af sikkerhedsmæssige grunde, men du kan nemt se dine lønseddel på https://app.gratisal.dk/login/

Du kan finde hjælp til hvordan du logger på Gratisal her : https://support.gratisal.com/hc/da/articles/207669619-Login-og-fejl-i-login

Når du er logget ind på Gratisal ser du 3 faner:

Lønsedler :

Her kan du se alle dine lønsedler som er kørt via Gratisal. Du finder den seneste øverst.

Overbliksbilledet viser dig med det samme din bruttoløn, din skat, evt arbejdsgiver justeringer (det kan være frokost eller lignende) og det beløb du får udbetalt på rådighedsdatoen.

Klik på den lønseddel du ønsker at se for at åbne den.

Ønsker du at åbne lønsedlen i en ny fane, så vælg ikonet: Se_din_l_nseddel_billede_2.jpg

Vælger du at se lønsedlen i en ny fane, kan du samtidig få korte forklaringer på udvalgte begreber som ATP og AM-bidrag. Før blot musen henover det ord du ønsker forklaret og en kort tekst popper op.

Ønsker du at åbne lønsedlen som PDF til download på din computer, tablet eller telefon, så vælg ikonet: Se_din_l_nseddel_billede_3.jpg

Lønsedlen viser

Overblik
Øverste del af lønsedlen viser din totale løn, hvad du får trukket i skat og hvad du får udbetalt til din konto (highlightet med blå).

Lønspecifikation
Her kan du se, hvad netop denne lønseddel omfatter: løndel, ATP, AM-indkomst, AM-bidrag, A-skat mv.

Saldi
Her kan du se dine saldi både for den aktuelle lønperiode og år til dato indenfor ferieberettiget indkomst, AM-indkomst, AM-bidrag, ATP, indeholdt A-skat mv.

Feriestatus
Her kan du se din feriestatus både for perioden og år til dato.

Mine data :

Her finder du alle dine stamdata, du kan rette i  nogle af dine stamdata som fx email-adresse eller postadresse.

Skatteoplysninger får virksomheden automatisk og du behøver således ikke rette i dem selv.

Timer :

Her kan du registrere fravær /timer mm. samt godkende timer, ferieperioder, orlov og lignende før lønkørsel efter aftale med din arbejdsgiver.