Se dine lønsedler

Når din administrator har lavet lønnen, modtager du en mail med besked om, at din lønseddel er klar i Gratisal og hvilken dato, lønnen er til rådighed.

Vi vedhæfter ikke lønsedlen på mailen af sikkerhedsmæssige grunde, men du kan nemt se dine lønsedler på https://app.gratisal.dk/login/. Du kan finde hjælp til hvordan du logger på Gratisal her.

For at se dine lønsedler, klikker du på fanen Lønsedler.

Her kan du se en liste over alle dine lønsedler som er kørt via Gratisal. Du finder den seneste lønseddel øverst.

Klik på billedet for at forstørre.

Overbliksbilledet viser dig med det samme din bruttoløn, din skat, evt arbejdsgiverjusteringer (det kan være frokost eller lignende) og det beløb du får udbetalt på rådighedsdatoen.

Klik på den lønseddel du ønsker at se for at åbne den.

Ønsker du at åbne lønsedlen i en ny fane, så vælg ikonet: Se_din_l_nseddel_billede_2.jpg

Vælger du at se lønsedlen i en ny fane, kan du samtidig få korte forklaringer på udvalgte begreber som ATP og AM-bidrag. Før blot musen henover det ord du ønsker forklaret og en kort tekst popper op.

Ønsker du at åbne lønsedlen som PDF til download på din computer, tablet eller telefon, så vælg ikonet: Se_din_l_nseddel_billede_3.jpg

Lønsedlen viser

Overblik
Øverste del af lønsedlen viser et overblik over hvad du får udbetalt, samt hvor meget du betaler i skat, pension osv.

Klik på billedet for at forstørre.

Lønspecifikation
Her kan du se, hvad netop denne lønseddel omfatter: løndel, ATP, AM-indkomst, AM-bidrag, A-skat mv.

19.pngKlik på billedet for at forstørre.

Saldi
Her kan du se dine saldi både for den aktuelle lønperiode og år til dato indenfor ferieberettiget indkomst, AM-indkomst, AM-bidrag, ATP, indeholdt A-skat mv.

Klik på billedet for at forstørre.

Feriestatus
Her kan du se din feriestatus både for perioden og år til dato.

Klik på billedet for at forstørre.