Personlige indstillinger

Gør din profil mere personlig ved at indsætte dit personlige profilbillede og frit vælge sprog på systemet og på dine lønsedler.

Profilbillede
Du kan nemt indsætte dit personlige profilbillede

1. Klik på profilikonet i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Vælg profilbillede i drop-down menuen.
  3. Klik på Skift billede og vælg en fil fra din computer, tablet eller smartphone. Bemærk at den maksimale filstørrelse på billedet er 4MB - du kan nemt formindske billedstørrelsen gennem programmer og websider.
  4. Dit profilbillede er nu ændret. Du kan altid skifte billedet ved at gentage proceduren.
    Klik på billedet for at forstørre.

Password

Skal du bruge hjælp til at logge ind, klik her.

Du kan nemt skifte dit password. Det vil typisk være, hvis du har glemt dit password og har modtaget et automatisk genereret password.

1. Klik på profilikonet i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Skift password i drop-down menuen.
  3. Indtast dit nuværende password og herefter dit ønskede password. Du kan klikke og holde inde på øjeikonet for at se de indtastede tegn i dit password.
  4. Hvis du ønsker hjælp til at vælge et sikkert password, kan du først indtaste dit ønskede password i søgeformularen på denne side: https://haveibeenpwned.com/Passwords og derefter klikke på pwned?. Bemærk at siden er på engelsk, og at dit valgte password ikke nødvendigvis er et godt password, selvom skærmen bliver grøn.
    13.pngKlik på billedet for at forstørre.

Frit sprogvalg

Bemærk at du kun kan anvende denne service, hvis det er en del af din virksomheds aftale med Gratisal. Kontakt din administrator, hvis du ønsker denne tilvalgsfunktion.

I Gratisal er det muligt frit at skifte sproget til enten dansk, engelsk og grønlandsk både i systemet og på de enkelte lønsedler.

1. Klik på profilikonet i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Skift sprog i drop-down menuen.
  3. Vælg derefter sproget du ønsker at skifte til.
  4. Sproget på siden vil nu være ændres, og du kan downloade dine lønsedler på det valgte sprog ved at klikke på PDF-ikonet ud for den enkelte lønseddel.
    Klik på billedet for at forstørre.