Personlige indstillinger

Gør din profil mere personlig ved at indsætte dit personlige profilbillede og frit vælge sprog på systemet og på dine lønsedler.

Profilbillede
Du kan nemt indsætte dit personlige profilbillede

1. Hold musen over profilikonet i højre hjørne.
  2. På drop-down menuen, klik Vælg profilbillede.
  3. Klik på Vælg fil og vælg en fil fra din computer, tablet eller smartphone. Bemærk at den maksimale filstørrelse på billedet er 4MB - du kan nemt formindske billedstørrelsen gennem programmer og websider.
  4. Dit profilbillede er nu ændret. Du kan altid skifte billedet ved at gentage proceduren.

Password
Du kan nemt skifte dit password. Det vil typisk være, hvis du har glemt dit password og har modtaget et automatisk genereret password.

1. Hold musen over profilikonet i højre hjørne.
  2. På drop-down menuen, klik Skift password.
  3. Indtast dit nuværende password og herefter dit ønskede password. Du kan klikke og holde inde på øjeikonet for at se de indtastede tegn i dit password.

Frit sprogvalg

Bemærk at du kun kan anvende denne service, hvis det er en del af din virksomheds aftale med Gratisal.

I Gratisal er det muligt at vælge frit mellem Dansk og Engelsk både i systemet og på de enkelte lønsedler.

1. Hold musen over profilikonet i højre hjørne.
  2. På drop-down menuen, vælg Engelsk.
  3. Sproget på siden er nu engelsk, og du kan downloade dine lønsedler på engelsk ved at klikke på PDF-ikonet for den enkelte lønseddel.
  4. Hvis du vil ændre sproget tilbage til skal du blot gøre som punkt 1 og 2, men denne gang klikke på Dansk.