Medarbejderrabatter

LogBuy er en stor rabatportal, og med LogBuy fordelskort kan medarbejderne få rabatter til en bred vifte af aftaler og discounts til over 3.000 af Danmarks førende og mindre forhandlere og brands.

Med LogBuy kan du og dine kollegaer opnå de bedste rabatter til en ekstra lækker dagligdag med alt fra byaktiviteter, ferie og velvære til mode, internethandel og elektronik.

NYHED: Nu bliver det endnu lettere at bruge LogBuy

LogBuy har netop lanceret sin app til både Android og iOS. Find den i Play Store eller App Store og få personalerabatterne med på mobilen:

Du aktiverer medarbejderrabatter til din virksomhed i Gratisal.

1. Først skal du logge ind som administrator.
  2. Klik på Virksomhed og Administration.
  3. Herefter skal du markere boksen ud for "Personalerabatter".
  4. Vi opretter automatisk en profil til alle dine medarbejdere i løbet af de næste 1-3 dage. Dine medarbejdere logger ind via linket i deres mail og kan starte med at bruge tilbuddene!

MenuCard er et restaurantprogram, der giver dig op til 30% rabat på hele regningen, når du betaler via MenuCard.

MenuCard har forbindelser til mere end 280 spisesteder i Danmark, og tilbyder alt fra Michelin-stjernede restauranter til caféer og sushisteder.

Store fordele med MenuCard:
1. Store besparelser på HELE regningen
2. Nem adgang via web og/eller app
3. Digital kvittering – direkte i din inbox
4. Enkel betalingsløsning a la MobilePay
5. Et attraktivt personalegode
6. Stor administrativ besparelse
7. Vi arrangerer events og store selskaber
8. Ingen omkostninger
9. Godkendt af Finanstilsynet*

Personalerabatter med LogBy  og MenuCard koster 10,00 kr. per medarbejder

Vi kommer med flere personalefordele i den kommende tid