Medarbejderfordele

Tilvælger du modulet ’medarbejderfordele’, vil dine medarbejdere få adgang til attraktive tilbud, rabatter og fordele. I aftalen følger både LogBuy fordelskort med rabat til over 2500 forhandlere samt restaurantprogrammet MenuCard, som tilbyder op til 30 procent rabat på hele regningen.

Personalerabatter med LogBuy og MenuCard koster 5,00 kr. pr. medarbejder pr. måned.

MenuCard – jeres middag, vores service

Som abonnent på restaurantprogrammet MenuCard opnås gode rabatter på alt fra Michelin-hædrede spisesteder til café og sushi restauranter. MenuCard arbejder sammen med over 270 spisesteder fordelt over hele landet og kan anvendes i både embedsmedfør og i privat øjemed.

MASH, Le Sommelier, Umami, Restaurant Brace, KellerDirk og Restaurant Sletten er blandt de nyeste spisesteder, som MenuCard kan tilbyde rabatter ved. Til forretningsmiddage er restauranter som Formel B, Kong Hans Kælder, Substans, PS Bar & Grill og Brdr. Price blandt de foretrukne. Er du i stedet interesseret i cocktailforhandlere, kan du med fordel benytte din MenuCard aftale ved Brønnum, Bar7, Bar25 og MASH. De mere afslappede omgivelser for hele familien finder du ved Ravage, Bones, Couloir, Illum Rooftop samt Sushi Best, som er blandt de populære valg.

Når først dine medarbejdere er tilmeldt, er det nemt og diskret at betale med MenuCard. I den dertilhørende app indtastes og bekræftes beløbet på regningen, hvorefter rabatten automatisk fratrækkes inden betaling.

LogBuy fordelskort – en verden af rabatter

Med et LogBuy fordelskort kan du spare penge på alt fra fitness, restaurantbesøg, rejser, tøj, maling, transport, forlystelser og meget mere. Du og dine kollegaer vil opnå de bedste rabatter til en ekstra lækker dagligdag med alt fra byaktiviteter, ferie og velvære til mode, internethandel og elektronik.

Ved Apple sparer du op til 12 procent, ved Philips op til 30 procent, ved Hotels.com op til 8 procent og ved Fitness.dk op til 17 procent – blot for at nævne et par af de mange rabatter, dine medarbejdere vil kunne drage nytte af, såfremt der investeres i fordelskortet. Dine medarbejdere kan med andre ord opnå store besparelser på alt, hvad de skal bruge i hverdagen.

Sport Master, The North Face, Bon Bon Land, Samsung, Coop.dk, CBB Mobil, Mofibo, Legoland, ONLY og Expedia er tillige blandt de forhandlere, der tilbyder rabatter ved fremvisning af fordelskortet.

Rabatten tilgås ved enten at vise Logbuy-kortet hos lokalforretningerne, direkte gennem den mobile app eller ved at indtaste en rabatkode ved online køb.

Aktivering af medarbejderfordelene

Du aktiverer medarbejderrabatter til din virksomhed i Gratisal således:

• Først skal du logge ind som administrator.
  • Klik på Virksomhed og Administration.
  • Herefter skal du markere boksen ud for "Personalerabatter".
  • Vi opretter automatisk en profil til alle dine medarbejdere i løbet af de næste 1-3 dage.
  • Dine medarbejdere logger ind via linket i deres mail og kan starte med at bruge tilbuddene.