Design egne lønarter

Log ind i Gratisal som administrator - klik på Virksomhed og dernæst Administration.

Kan du ikke nøjes med de eksisterende lønarter i gratis versionen eller ønsker du at specifikke lønarter skal overføres særskilt til dit økonomisystem?
Fleksibiliteten i Gratisal stor. Med Gratisal kan du designe dine egne lønarter, så de kan tilvælges på medarbejderen.
I Lønkørslen vises lønarten separat, hvilket forøger kontrolarbejdet og endeligt overføres de også som en separat post til økonomisystemet.
Her kan du se hvordan du kan oprette dine egne lønarter Oprettelse af ny lønart

Design egne lønarter koster
2,50 kr. per lønseddel