Opdateringer i Gratisal 1.1 - 10.4.2016

Integration til Dinero
Gratisal og Dinero er integreret. Det betyder at du automatisk kan få overført dine lønposter i Dinero-kassekladden, når du kører løn. Du har desuden mulighed for auto-mapping af lønarter til Dinero. Læs mere om, hvilke fordele det har for dig.

PDF-håndtering
Det er nu muligt at downloade PDF’er af bogførte lønsedler, samt downloade PDF med alle lønsedler i en lønkørsel.

Medarbejderoprettelse
Formularen til oprettelse af medarbejdere er gennemgået et større eftersyn og står klart med et mere brugervenligt design.

Hjælpetekster ved første login
Ved første login i Gratisal, åbner der en pop up-besked, der kort forklarer brugeren om systemet. Første gang brugeren åbner et nyt faneblad i Gratisal åbner en pop up-besked, der forklarer indhold og navigation i det enkelte faneblad.

Hjælpeknap og supportside
Hvis du har brug for hjælp til oprettelse, lønkørsel, tilvalg mv., kan du nu klikke på  og du bliver automatisk ledt direkte videre til supportsiden.

Flere ændringer

• Mulighed for at indtaste skæve løncyklusser, fx fra 20. til 19. i hver måned
  • Nye ikoner for Ny, Redigér og Rapporter
  • Navigér til egen profil ved klik på navnet i menuen under profilbilledet
  • Brugere uden e-mailadresser kan nu nulstille password ved at indtaste en vilkårlig mail-adresse, som derefter gemmes på brugeren
  • Standardværdien for virksomhedstypen er Mindre Virksomhed
  • Download af PDF i Internet Explorer 11
  • Sidste tilgåede virksomhed huskes automatisk ved næste login
  • Mulighed for at vise inaktive brugere på listen, som indikeres med parenteser
  • Når medarbejder forhåndsvisning beregnes, benyttes dispositionsdatoen fra åben lønkørsels-kladde i samme periode
  • Det er ikke længere muligt at nedgradere rollen på en virksomheds eneste tilbageværende administrator
  • Mulighed for at gensende en lønkørsel til eIndkomst med advarsel om at man manuelt skal tilbageføre den oprindelige indberetning
  • Mulighed for at markere eIndkomst fejl som rettet så man slipper for at se på udråbstegnet
  • Visning af eIndkomst fejl for bogførte lønkørsler
  • Forbedret layout for pensions-bankkonto og tilføjelse af policenumre under pensionsdetaljer
  • Forbedret layout for ferie, hvor årligt ferietillæg (1%) er synligt hvis ferietypen er Betalt ferie
  • Forbedret håndtering af skattekort, hvor anmodning af skattekort on the fly kun er synligt på medarbejderoprettelse ved brug af skabeloner
  • Forbedret layout på Tilmeld-siden.
  • Rettet fejl som umuliggjorde redigering af virksomhedsdata under specifikke omstændigheder
  • Mere brugervenlige fejlmeddelelser ved udløbet login-session og uventede fejl
  • Bedre indikation af at systemet er optaget, og forebyggelse af dobbeltoperationer forårsaget af fejlagtige dobbeltklik

Kommer snart
Glæd dig til maj, hvor du via Gratisal kan tilbyde dine medarbejdere rabatter hos over 3.000 forhandlere og brands i hele Danmark med LogBuy fordelskort