Opret Gratisalaftale

Velkommen til Gratisal!

Du opretter en aftale på vores sign-up blanket, hvor du skal indtaste følgende informationer:

• Virksomhedens CVR-nr. og firmanavn
  • Dit personlige CPR-nr. og dit fulde navn
  • Indtast din arbejdsemail og det telefonnummer, du anvender i virksomheden
  • Fortæl os gerne, hvorfra du har hørt om Gratisal
  • Indtast et kodeord og klik på øjet for at se tegnene. (Koden skal være på minimum 8 tegn og skal indeholde store bogstaver, små bogstaver og tal)
  • Før du kan tilmelde, skal du læse og acceptere Gratisals vilkår både som bruger og på vegne af virksomheden.

Bemærk: Eftersom alle brugere er unikke i Gratisal og fordi din administratorkonto også kan anvendes som din medarbejder, anbefaler vi, at du som administrator registrerer dig med CPR-nummer.

Her er et eksempel fra vores testvirksomhed TestVirk A/S indtastet af Admin:

Så snart du klikker TILMELD sker følgende:

• Virksomheden oprettes i Gratisal.
  • Du (eller den person, hvis oplysninger er indtastet) oprettes som administrator for virksomhedens konto.
  • Du modtager en bekræftelsesmail fra os om at du er tilmeldt som administrator
  • Du kan logge ind på Gratisals lønsystem og færdiggøre opsætningen af virksomheden og tilmelding af medarbejdere og brugere.

Nu kan du gå i gang med at opsætte din virksomhed og oprette medarbejdere og brugere.