SUPPORT

Her på siden kan du læse vores supportartikler til Gratisal. Vi opdaterer løbende vores artikler, men hvis der er et emne eller en funktion, du ikke mener er belyst tilstrækkeligt, så skriv endelig til os.

Skema til udregning af barsel

Brug dette skema til udregning af barsel for mor og/eller far.

Indtast direkte i Excel-arket.

Indsend kopi af udfyldt skema til HR-afdelingen senest 6 uger før forventet fødsel. 

Indsend original til HR-afdelingen senest 8 uger efter fødslen påtegnet kendt fødselsdato.