Erklæring vedrørende anvendelse af virksomhedens mobiltelefon

Når du stiller en mobiltelefon til rådighed for din medarbejder til erhvervsmæssig benyttelse, skal der ikke svares multimedieskat. Bruges telefonen privat, skal medarbejderen svare skat.

Erklæringen dækker små håndholdte computere såsom PDA'er, smartphones og lign.

Denne erklæring skal din medarbejder underskrive på tro og love, og dermed attestere, at mobiltelefonen kun bruges i erhvervsmæssig sammenhæng.

Download dokumentet for at underskrive.