Skræddersy jeres medarbejderimport

I Gratisal kan du tilpasse importen af medarbejdere til jeres virksomhed og bruge samme skabelon igen, når du skal overføre næste gang nemt og hurtigt.

Skræddersy importskabeloner til jeres filer

Du kan importere medarbejdere filer fra fx jeres vagtsystemer eller tidsregistreringssystemer. Du skal blot oprette og tilpasse en skabelon således:

1. Gå til Virksomhed > Opsætning > Dataimport
  2. Vælg knappen ud for Medarbejderstamdata
  3. Vælg herunder ”Jeg har min egen fil”
  4. Klik på knappen ”Upload”
  5. Vælg filen fra din computer og upload den til Gratisal.
  6. Angiv på hvilken række at vi skal hente kolonneoverskrifterne fra importen.
  7. Giv skabelonen et navn, så du senere kan uploade direkte uden at formatere importen.
  8. Herefter skal du formatere overskrifterne på din fil til at matche Gratisals felter. Kolonnen til venstre viser overskrifterne i din importfil. Til højre vælger du fra drop down-menuen, hvilke felter i Gratisal, som matcher med indholdet under dine overskrifter.
  9. Klik ”Gem format og udfør import”.
  10. Opdatér siden og find alle oprettede medarbejdere under Medarbejdere > Generelt.

Importér fil fra skabelon:

Når du har oprettet en importskabelon, kan du nemt importere fra samme type fil igen:

1. Gå til Virksomhed > Opsætning > Dataimport
  2. Vælg knappen ud for Medarbejderstamdata
  3. Vælg herunder ”Jeg har min egen fil”
  4. Klik på knappen ”Upload”
  5. Vælg filen fra din computer og upload den til Gratisal.
  6. Vælg funktionen ”Brug et tidligere anvendt format”
  7. Vælg formatet fra drop down-menuen
  8. Klik på knappen ”Importér”

Hvis du har forslag til funktionen, så skriv dem endelig til os på mail eller find os på chatten!