Skift lønsystem fra Danløn til Gratisal

Kom hurtigt i gang med at køre fejlfri og effektiv løn til dine medarbejdere. Overfør jeres data fra Danløn til Gratisal, og så er du i gang med jeres nye lønsystem.

Trin 1: Importér jeres medarbejdere fra Danløn

Hent medarbejderstamkort i Danløn:

1. Log ind i Danløn
  2. Klik på "Virksomhed"
  3. Vælg "Udskrifter" nederst på siden
  4. Klik på "Medarbejderstamkort" og download filen i en samlet PDF.

Overfør medarbejderdataene til Gratisal:

• Gå til Virksomhed > Opsætning > Dataimport
  • Vælg knappen ud for Medarbejderstamdata
  • Vælg herunder ”Konvertér fra andet system” og vælg ”Danløn (PDF)”

• Klik på knappen ”Upload”
  • Vælg filen fra din computer og upload den til Gratisal
  • I pop up-beskeden kan du rette medarbejdernes data til – husk at udfylde medarbejdernes e-mail og stillingsbeskrivelse, som nogle gange ikke er opdateret i Danløn
  • Opdatér siden og find alle oprettede medarbejdere under Medarbejdere > Generelt

Trin 2: Importér medarbejdernes saldi fra Danløn

Hent de seneste lønsedler i Danløn og overfør medarbejdernes saldi til Gratisal:

• Gå til Virksomhed >Opsætning>Dataimport
  • Vælg knappen ud for Primobalancer / Saldokorrektioner
  • Vælg herunder 'Konvertér fra andet system' og vælg 'Danløn (PDF)'

• Klik på knappen 'Upload'
  • Vælg den ønskede fil fra din computer og upload den til Gratisal
  • Excel-filen som vises, kan gennemgås og redigeres
  • Gem denne fil
  • Gå igen til Virksomhed > Opsætning > Dataimport
  • Vælg knappen ud for Primobalancer / Saldokorrektioner
  • Vælg herunder Upload udfyldt fil
  • Importér og saldi kan nu ses på HTML-lønsedlerne og på de efterfølgende lønsedler