Officielt understøttede browsere

Generelt understøtter Gratisal de nyeste browsere og opfordrer vores brugere til at anvende browsere i nyeste version (med understøttelse af HTML5 og Javascript). Desuden kan det give problemer at anvende privat/Incognito-tilstand.

Systemet understøtter officielt følgende browsere, og vi anbefaler at anvende en af disse for optimal performance:

Computer / MacBook

• Apple Safari, Version 9 eller nyere
  • Google Chrome, den nyeste stabile version
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox, den nyeste stabile version

Smartphone / iPhone

• Apple Safari, Version 9 eller nyere
  • Google Chrome til Android, den nyeste stabile version

Bemærk: Gratisal understøtter ikke længere Internet Explorer