Integration til Dinero

Introduktion

Med en integration til Dinero kan du eksportere dine lønkørsler i Gratisal til dine kasseklader i Dinero. Du kan også importere de konti du bruger i Dinero, og tilpasse dem på dine lønarter i Gratisal.

Følg disse trin:

1. Opret en API-nøgle i Dinero
  2. Aktivér integration til Dineo

Hvad gør de forskellige operationer?

Trin 1: Opret en API-nøgle i Dinero

For at vi kan oprette integrationen, skal Gratisal bruge en kode så forbindelsen kan oprettes. Du opretter denne adgangsnøgle i Dinero således:

1. Log ind på virksomhedens Dinero-konto.
  2. Vælg "Indstillinger" i øverste højre hjørne.
  3. Vælg "API" i menuen.
  4. Klik på "Ny API-nøgle" i øvre højre hjørne.
  5. Indtast beskrivelse til API-nøglen, så du let kan genkende koden og klik på "Opret API-nøgle"
  6. Kopiér koden, så du kan indsætte den i Gratisal.

Fortsæt nu til Gratisal og aktivér integrationen.

Trin 2: Aktivér integration til Dinero

Når du skal integrere, skal du blot indsætte en nøgle, der gør at Dinero og Gratisal kan tale sammen:

1. Log ind i virksomhedens Gratisal-konto (skal være som administrator).
  2. Navigér til Virksomhed -> Opsætning -> Integrationer.
  3. Klik på "Opret ny".
  4. Dobbeltklik og indsæt API-nøgle fra Dinero i feltet "API-nøgle".
  5. Sørg for at der er hak ved de ønskede operationer (fjern hak, hvis du ønsker at deaktivere en bestemt operation), og klik på "Kør nu" ud for de ønskede operationer (klik her for at se hvad de forskellige operationer gør).
  6. Klik på "Gem ændringer" nederst i højre hjørne.

Aktivér automatisk skattebetaling

Gratisals integration til Dinero har komplet automatiseret dine manuelle bogføringsprocesser.

Så snart du bogfører lønnen i Gratisal, overføres betalingerne af A-skat og AM-bidrag, som betales den efterfølgende måned, direkte til jeres kassekladde sammen med resten af lønkørslen – blot med ét klik.

Så simpelt har vi gjort det:

1. Aktivér automatisk overførsel af skattebetalinger: Gå til Virksomhed -> Opsætning -> Virksomheds-indstillinger og markér hakket ud for "Bogfør skatttebetaling".
  2. Opret næste lønkørsel og bogfør lønnen.

3. Åben jeres kassekladde, hvor alle lønposterne og skattebetalinger allerede ligger klar til at blive bogført.

Hvad gør de forskellige operationer?

Der findes tre konfigurationsmuligheder med Dinero - Gratisal integrationen.

1. Importér konti
  2. Eksportér nye lønkørsler
  3. Automatisk kontoopsætning af lønarter

Importér konti henter de konti du bruger i Dinero og forbinder dem med dine lønarter i Gratisal. Nærmere bestemt, bliver navnet og det eksterne reference nummer (konti) fra økonomisystemet udfyldt i Gratisals lønarter.

Eksportér nye lønkørsler eksporterer automatisk dine lønkørsler i Gratisal over til kassekladerne i Dinero.

Automatisk kontoopsætning af lønarter sætter den eksterne reference (konti) til Gratisals standardværdi. Dette er specielt nyttigt, hvis du ikke selv har opsat dem i økonomisystemet.