Integration til Dinero

Følg disse trin:

Trin 1: Opret en API-nøgle i Dinero

For at vi kan oprette integrationen, skal Gratisal bruge en kode så forbindelsen kan oprettes. Du opretter denne adgangsnøgle i Dinero således:

1. Log ind på virksomhedens Dinero-konto.
  2. Vælg "Indstillinger" i øverste højre hjørne.
  3. Vælg "API" i menuen.
  4. Klik på "Ny API-nøgle" i øvre højre hjørne.
  5. Indtast beskrivelse til API-nøglen, så du let kan genkende koden og klik på "Opret API-nøgle"
  6. Kopiér koden, så du kan indsætte den i Gratisal.

Fortsæt nu til Gratisal og aktivér integrationen.

Aktivér integration til Dinero

Når du skal integrere, skal du blot indsætte en nøgle, der gør at Dinero og Gratisal kan tale sammen:

1. Log på Gratisal som administrator.
  2. Klik på Virksomhed > Generelt. Dobbeltklik på musen for at vælge Redigér.
  3. Under Indstillinger klikker du i feltet Økonomisystem og vælger Dinero.
  4. Klik på nøgle-ikonet ved siden af og indsæt din API-nøgle fra Dinero.
  5. Herefter bliver data automatisk overført, når en lønkørsel bogføres.

Aktivér automatisk skattebetaling

Gratisals integration til Dinero har komplet automatiseret dine manuelle bogføringsprocesser.

Så snart du bogfører lønnen i Gratisal, overføres betalingerne af A-skat og AM-bidrag, som betales den efterfølgende måned, direkte til jeres kassekladde sammen med resten af lønkørslen – blot med ét klik.

Så simpelt har vi gjort det:

1. Aktivér automatisk overførsel af skattebetalinger: Gå til Virksomhed > Opsætning> Virksomheds-indstillinger og markér hakket ud for "Bogfør skatttebetaling".
  2. Opret næste lønkørsel og bogfør lønnen.

3. Åben jeres kassekladde, hvor alle lønposterne og skattebetalinger allerede ligger klar til at blive bogført.