Integration til e-conomic

Følg disse trin:

Trin 1: Opret en API-nøgle i e-conomic

For at vi kan oprette integrationen, skal Gratisal bruge en kode så forbindelsen kan oprettes. Du opretter API-nøglen i e-conomic således:

1. Log ind på virksomhedens e-conomic-konto.
  2. Klik på dette link for at gå til Gratisals integrationsside i e-conomic.
  3. Klik på "Add App"-knappen.
  4. Kopiér koden, så du kan indsætte den i Gratisal.
    Du kan altid finde API-nøglen under Settings > All Settings > Extensions > Apps.

Aktivér integrationen:

1. Log på Gratisal som administrator.
  2. Klik på Virksomhed > Generelt. Dobbeltklik på musen for at vælge Redigér.
  3. Under Indstillinger klikker du i feltet Økonomisystem og vælger E-conomic.
  4. Klik på nøgle-ikonet ved siden af og indsæt din API-nøgle fra E-conomic.
  5. Herefter bliver data automatisk overført, når en lønkørsel bogføres.

Aktivér automatisk skattebetaling

Gratisals integration til e-conomic har komplet automatiseret dine manuelle bogføringsprocesser.

Så snart du bogfører lønnen i Gratisal, overføres betalingerne af A-skat og AM-bidrag, som betales den efterfølgende måned, direkte til jeres kassekladde sammen med resten af lønkørslen – blot med ét klik.

Så simpelt har vi gjort det:

1. Aktivér automatisk overførsel af skattebetalinger: Gå til Virksomhed > Opsætning> Virksomheds-indstillinger og markér hakket ud for "Bogfør skattebetaling".
  2. Opret næste lønkørsel og bogfør lønnen.

3. Åben jeres kassekladde, hvor alle lønposterne og skattebetalinger allerede ligger klar til at blive bogført