Integration til e-conomic

Introduktion

Med en integration til e-conomic kan du eksportere dine lønkørsler i Gratisal til dine kasseklader i e-conomic. Du kan også importere de konti du bruger i e-conomic, og tilpasse dem på dine lønarter i Gratisal.

For at oprette en e-conomic integration, skal du bruge en API-nøgle. API-nøglen skal genereres i e-conomic, og måden du gør dette på adskilder sig baseret på, hvilken type bruger du er.

Vælg venligst hvilken type bruger du er:

Trin 1a (Administrator): Opret en API-nøgle i e-conomic

Er du ikke administrator?

For at vi kan oprette integrationen, skal Gratisal bruge en kode så forbindelsen kan oprettes. Du opretter API-nøglen i e-conomic således:

1. Log ind på e-conomic med din administratorkonto.
  2. Administrer det ønskede regnskab, som du ønsker at skabe en integration til.
  3. Klik på dette link for at gå til Gratisals integrationsside i e-conomic.
  4. Klik på "Add App"-knappen.
  5. Kopiér koden, så du kan indsætte den i Gratisal.
    Du kan altid finde API-nøglen under Settings -> All Settings -> Extensions -> Apps, for det regnskab du administrerer.

Fortsæt til trin 2

Trin 1b (Almindelig bruger): Opret en API-nøgle i e-conomic

Er du ikke almindelig bruger?

For at vi kan oprette integrationen, skal Gratisal bruge en kode så forbindelsen kan oprettes. Du opretter API-nøglen i e-conomic således:

1. Log ind på virksomhedens e-conomic-konto.
  2. Klik på dette link for at gå til Gratisals integrationsside i e-conomic.
  3. Klik på "Add App"-knappen.
  4. Kopiér koden, så du kan indsætte den i Gratisal.
    Du kan altid finde API-nøglen under Settings -> All Settings -> Extensions -> Apps.

Fortsæt til trin 2

Trin 1c (Internt regnskab): Opret en API-nøgle i e-conomic

Er du ikke logget ind som intern regnskab?

For at vi kan oprette integrationen, skal Gratisal bruge en kode så forbindelsen kan oprettes. Du opretter API-nøglen i e-conomic således:

1. Log ind på e-conomic
  2. Vælg det interne regnskab, som du ønsker at skabe en integration til.
  3. Klik på dette link for at gå til Gratisals integrationsside i e-conomic.
  4. Klik på "Add App"-knappen.
  5. Kopiér koden, så du kan indsætte den i Gratisal.
    Du kan altid finde API-nøglen under Settings -> All Settings -> Extensions -> Apps, for det regnskab du administrerer.

Fortsæt til trin 2

Trin 2: Aktivér API-nøglen

1. Log ind i virksomhedens Gratisal-konto (skal være som administrator).
  2. Navigér til Virksomhed -> Opsætning -> Integrationer.
  3. Klik på "Opret ny".
  4. Dobbeltklik og indsæt API-nøgle fra e-conomic i feltet "API-nøgle".
  5. Sørg for at der er hak ved de ønskede operationer (fjern hak, hvis du ønsker at deaktivere en bestemt operation), og klik på "Kør nu" ud for de ønskede operationer (klik her for at se hvad de forskellige operationer gør).
  6. Klik på "Gem ændringer" nederst i højre hjørne.

Fortsæt til trin 3

Trin 3: Aktivér automatisk skattebetaling

Gratisals integration til e-conomic har komplet automatiseret dine manuelle bogføringsprocesser.

Så snart du bogfører lønnen i Gratisal, overføres betalingerne af A-skat og AM-bidrag, som betales den efterfølgende måned, direkte til jeres kassekladde sammen med resten af lønkørslen – blot med ét klik.

Så simpelt har vi gjort det:

1. Aktivér automatisk overførsel af skattebetalinger: Gå til Virksomhed -> Opsætning -> Virksomheds-indstillinger og markér hakket ud for "Bogfør skattebetaling".
  2. Opret næste lønkørsel og bogfør lønnen.

3. Åben jeres kassekladde, hvor alle lønposterne og skattebetalinger allerede ligger klar til at blive bogført

Hvad gør de forskellige operationer?

Der findes tre konfigurationsmuligheder med e-conomic - Gratisal integrationen.

1. Importér konti
  2. Eksportér nye lønkørsler
  3. Automatisk kontoopsætning af lønarter

Importér konti henter de konti du bruger i e-conomic og forbinder dem med dine lønarter i Gratisal. Nærmere bestemt, bliver navnet og det eksterne reference nummer (konti) fra økonomisystemet udfyldt i Gratisals lønarter.

Eksportér nye lønkørsler eksporterer automatisk dine lønkørsler i Gratisal over til kassekladerne i e-conomic.

Automatisk kontoopsætning af lønarter sætter den eksterne reference (konti) til Gratisals standardværdi. Dette er specielt nyttigt, hvis du ikke selv har opsat dem i økonomisystemet.