Oprettelse af ny lønart

Hvis du har valgt avanceret + Lønarter, kan du selv oprette nye lønarter.

Nye lønarter oprettes som følgende.

1. klik på + nederst højre hjørne.
  2. Herefter skal du udfylde data omkring din nye lønart

1. vælg ” nedarv fra lønart ” og vælge om ombyg fra bunden, eller ligner en som den kan kopiere fra.
  2. Tryk opret
  3. Den vil fremgå i oversigten i lønarter, hvor du evt. kan rette såfremt der er behov for dette.

Det er vigtigt, at du gennemgår alle felterne for at se om lønarten er som ønsket.