Vejledning til import af egen fil

Kom hurtigt i gang med at køre fejlfri og effektiv løn til dine medarbejdere. Overfør jeres data fra egen fil til Gratisal, og så er du i gang med jeres nye lønsystem.

Får du senere brug for at redigere en gemt importskabelon eller gøre brug af en gemt importskabelon, så følger vejledning længere nede på siden.

Vejledning til import af egen fil

Vejledning til redigering af gemt importskabelon

Vejledning til brug af gemt importskabelon

Vejledning til import af egen fil

1. Hent egen fil, med stamdata fra eget system i Excel format.
  2. Vælg knappen ud for Medarbejderstamdata
  3. Vælg herunder ”jeg har min egen fil”
  4. Klik på knappen ”opret definition” Gratisal_Egen_fil_billede_1.png
  5. Angiv et navn, og hvilken linie overskrifterne i egen fil starter. Gratisal_Egen_fil_billede_2.png
  6. Klik på knappen ”Upload”
  7. Vælg filen fra din computer
  8. Klik på knappen ”Opret Definition” Gratisal_Egen_fil_billede_3.png
  9. Her angiver du hvilket felt der matcher din til i Gratisal.
  10. Slut med ”gem definiton og udfør import ”

Vejledning til redigering af gemt importskabelon

1. Importskabelon vælges via dropdown.
  2. Vælg herunder ”Upload”
  3. Klik på knappen ”rediger”
  4. Hvor du så vil komme tilbage til Gratisal_egen_fil_billede_4.png
  5. her kan du redigere de ændringer du ønsker.
  6. klik på knappen ”gem definiton og udfør import ”

Vejledning til brug af gemt importskabelon

1. Vælg knappen ud for Medarbejderstamdata
  2. Vælg herunder ”Upload udfyldt fil”
  3. Klik på knappen ”Upload” Gratisal_egen_fil_billede_5.png
  4. Vælg skabelon under dropdown Gratisal_egen_fil_billede_6.png
  5. Vælg herunder ”Upload”
  6. Klik på knappen ”Importer”